Шеф Виктор Ангелов избра четиримата най-добри кулинари от отбора на Златните на

...
Шеф Виктор Ангелов избра четиримата най-добри кулинари от отбора на Златните на
Коментари Харесай

Шеф Ангелов изгони още един от отбора на Златните в Hell’s Kitchen

Шеф Виктор Ангелов избра четиримата най-хубави кулинари от тима на Златните на крачка от финалите в шестия сезон на Hell’s Kitchen.

Разтърсеният от скандали звезден тим се раздели с артиста Тома Здравков след две поредни загуби против Черните куртки, а напрежението сред фолк фурията Бони и нейните съотборници доближи нови върхове.

Денят за звездите стартира повече от обещаващо, откакто съумяха да завоюват преимущество пред по-опитните си противници в конкуренцията по италианско гурме измежду природата. Поредица от неточности и неразбирателства сред темпераментната Бони, риалити звездата Гърдева и някогашният професионален боец Гатьо доведоха до загуба за техния отбор и оранжева престилка за певицата.

Вечерната резервация донесе нови провокации за Черните куртки и Златните. Те трябваше да подготвят тристепенно меню за илюзиониста Валери Иванов - Жокера и неговите ученици. Начело на двете кухни застанаха номинираната Бони и един от най-изявените водачи в Кухнята на Ада този сезон - Никол.

Въпреки опитите за преодоляване на тимовете, двете трябваше да предадат щафетата на други участници, с цел да може вечерната резервация да приключи сполучливо. Под управлението на младия и упорит Станислав, Черните куртки съумяха да издадат всички свои поръчки и да избегнат евентуалните елиминации. Строгият метод на Пеньо Гатевски-Гатьо обаче не бе задоволителен и Златните изгубиха за втори следващ път.

Като най-слабо звено в тима бе избран рок артистът Тома, който се раздели с шанса да се трансформира във втория звезден победител в историята на кулинарното шоу. Утре съревнованията сред Златните и Черните куртки не престават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР